Český kapr.cz - home page
Český kapr » Třeboňský kapr

Třeboňský kapr

Gastronomie a Třeboňský kapr

Návod na zpracování Třeboňského kapra v domácím prostředí formou videí a nabídka receptů.

Textová reklama

V poslední době dochází v souvislosti se změnou životního stylu a důrazem na zdravou a kvalitní stravu k růstu poptávky po výrobcích z čerstvé sladkovodní ryby. Výhradním distributorem Třeboňského kapra z Rybářství Třeboň a.s. je akciová společnost FISH MARKET, a ta dodává na náš trh rybu buď živou, a nebo zpracovanou ve formě rybích výrobků, polotovarů a specialit.

Jak na živého kapra?

Pokud se rozhodnete zakoupit živého kapra (kromě celoročního prodeje živých ryb na sádkách je nejrozšířenější prodej živých kaprů o vánocích), doporučujeme seznámit se s návody na zpracování kapra v domácím prostředí prostřednictvím videí s návody na zpracování Třeboňského kapra, které pro vás připravil známý odborník na přípravu sladkovodních ryb Petr Stupka.

Živého Třeboňského kapra si můžete i sami ulovit. Rybářství Třeboň a. s. již řadu let nabízí pro všechny zájemce o rybaření rekreační rybaření na vybraných chovných rybnících Třeboňska.

Videa s návodem na zpracování

Následné video má 6 krátkých videonávodů:

  • Usmrcení kapra
  • Odstranění šupin kapra
  • Kuchání kapra
  • Porcování kapra
  • Odstranění kůže z porcí kapra
  • Prořezání kostí při přípravě filetů

Rybí polotovary a speciality

Pokud využijete služeb zpracoven ryb a zakoupíte si v obchodní síti již rybí polotovar, např. chlazené kapří filety; přijdete o kouzlo „kapra ve vaně“, ale získáte bez práce rybí maso nejvyšší kvality připravené k různým úpravám.

Video s vánočními variacemi smaženého kapra

S narůstající oblibou rybího masa přibývá i rybích receptů, které poodhalují velké možnosti přípravy i pro opravdové fajnšmekry.

My vám dnes sice nabízíme klasiku – smaženého kapra, ale v různých, nových variacích. Vyzkoušejte s námi smaženého kapra obaleného

  • buď v trojobalu s česnekem, bylinkami či muškátovým květem
  • a nebo v různě ochuceném těstíčku, naříklad v pivním.

Další recepty na přípravu tradičních i netradičních pokrmů z masa Třeboňského kapra naleznete na www.trebonskykapr.cz.

Reklama
Recepty, videa, prodejní místa - Třeboňský kapr

Komentáře k článku

 

Třeboňský kapr - Aktuální informace

Nejaktuálnější články z webu www.trebonskykapr.cz zobrazované pomocí RSS kanálu tohoto webu.

Ulovený kapr

Maso kapra

Smažený kapr

Reklama

Rubrika Třeboňský kapr

Kapr bez kostí

Kapra si většina lidí dopřeje na Vánoce při štědrovečerní večeři. Kvalitní maso kapra ve formě kostí zbaveného filetu je vhodným pokrmem v průběhu celého roku.

Poslední články

.::.
www.ceskykapr.cz - 2009 :: Webdesign ODEON